Artikkelit

Julkaisija joulukuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

May Roxanna WS vuoden 2015 paras

HorseMail.fi:n kouluratsastusrankingin ykkönen yllättää. Kyseessä on vaativa B-PSG-tasolla Tiina Hyssänmäen alla kilpaillut FWB-tamma May Roxanna (Romanov – Traumdeuter). Alkuvuodesta May Roxanna oli esillä sen kasvattajan Pia Kivirannan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist