Este

Julkaisija joulukuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

20 haki SRL:n uudeksi linjajohtajaksi

SRL:n hallituksen puheenjohtaja Laura Airaksinen laskee myhäillen SRL:n uuteen linjajohtaja-pestiin tulleiden hakemusten määrää. Se on yli 15, mutta alle 20. Linjajohtajan valinnassa on kaksi tärkeää henkilöä: Airaksinen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo