Koulu

Julkaisija joulukuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Uuuups…! Nyt me luisutaan…

Syksy on suomalaisittain ilkeää aikaa sikäli, että parhaat kouluratsastajamme pysyttelevät tiukasti koloissaan. Mikä taas tarkoittaa sitä, että entistä parempia FEI-rankingsijoituksia ei tule. Uusimmassa FEI:n maailmanrankingissa ainoa meikäläinen,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo