Artikkelit

Julkaisija joulukuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Riikan kanssa Jäähallin portilla

“Nousee, nousee”, Riikka Lehtonen sanoo ja nauraa. Kyseessä on Jäähallin esteareenalle johtavan käytävän portti, johon tänä vuonna ei ole laitettu lainkaan saranoita. Pikkujuttu – ainakin 10 vuotta HIHS:n verryttelyä valvoneelle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport