Este

Julkaisija joulukuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Fagerström valmis – h-hetki odotuttaa

Esteratsastaja Nina Fagerströmin ensimmäinen viikko Floridassa, Yhdysvalloissa on sujunut hyvin. Ykköshevoset Flower (Bon Ami – Randel Z) ja Hot Topic (Cicero – Hattrick) ovat sopeutuneet uuteen ympäristöönsä. Koska Fagerströmillä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist