Koulu

Julkaisija joulukuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Stegars ja AXIS eivät Salzburgiin

SRL:n 30.11. päivitetyn tiedotteen mukaan Terhi Stegars olisi kilpailemassa tulevana viikonloppuna Itävallassa. Näin ei kuitenkaan ole – ratsastajasta ja hevosesta riippumattomista syistä. Vaikka Stegars on lähtöpaikkaa Saltzburgiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Wist