Artikkelit

Julkaisija marraskuu 29th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kyra: “Ei sotketa kaikkea”

Kyra Kyrklund on ratsastanut olympiakilpailuissa kuusi kertaa vuosien 1980-2008 välisenä aikana. Keskustelussa, joka käydään ratsastuksen olympiastatuksesta, pitää hänestä keskittyä siihen, mitä Kansainvälinen olympiakomitea olympialajeilta ylipäänsä toivoo. “En…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport