Este

Julkaisija marraskuu 28th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Rock’n Rollilla sambakaupunki Rioon

Tasan vuosi sitten haastattelin Tukholmassa brasilialaista Marlon Modolo Zanotellia. Hän oli saanut ratsastettavakseen Levallois’n hevoset, jotka aiemmin olivat olleet Nina Fagerströmillä. Ori Rock’n Roll Semilly palaili vasta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova