Artikkelit

Julkaisija marraskuu 27th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Quarton – liian hyvä myytäväksi

Nähdessäni Yvonne Österholmin ratsastaman ruunan Quarton ensimmäisen kerran Ruotsissa siinä kiinnosti etupäässä sen suku. Olin juuri ollut tekemässä sen isästä Quaterbackista artikkelin Saksassa. Itse hevonen, joka oli siis…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo