Artikkelit

Julkaisija marraskuu 27th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hassö tulee – kouluvalmentajan kera

SRL:n kenttäratsastuksen maajoukkuevalmentajana syyskuussa 2015 aloittanut Anna Hassö kävi SRL:n Urheilufoorumissa 22.11. kertomassa, miltä pohjalta hän tehtäväänsä hoitaa. Tavoitteena on saada koottua suomalasista kenttäratsastajista arvokilpailujoukkueet kaikissa ikäluokissa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist