Este

Julkaisija marraskuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Nummisen MC-paikat uusjaettu

Sebastian Nummiselle ja SWB-tamma Cue Channalle (Cardento – Robin Z) ajateltu Lontoon MC-osakilpailu on siirretty Anna-Julia Kontiolle, Mechelen Mikko Mäentaustalle. Numminen ei ole voinut valmentautua Cue Channan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist