Artikkelit

Julkaisija marraskuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

GP-sarjan “särkymävara” on tärkeä

EsteGP-sarjan uudistus ei toteudu vuonna 2016. Ratamestari Jari Koivusalon ja estekomitean jäsenen Harri Nordströmin mielestä nykyistä vaativampi taso kotimaan GP-esteillä ei ole realistinen. “Periaate on hyvä. Eli omat sarjat jokaiselle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport