Este

Julkaisija marraskuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kun Backlund peiliin katsoi…

Oli aika, jolloin SRL:n liittovalmennussysteemi oli esteratsastaja Sanna Backlundin mielestä “mätä”. Nyt Backlund on itse saman “mädän” keskellä ja etsii konsensusta. “Olen joutunut nyt katsomaan peiliin ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Wist