Artikkelit

Julkaisija marraskuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Talikkotieteiden maisteri

Kenttäratsastaja Elmo Jankari viittasi haastattelussaan perjantaina 20.11. hevosammattilaisen arkeen, joka menestystä haluavan ratsastajan on hyväksyttävä ja hallittava. Jankari aloitti opiskelunsa “talikkotieteiden maisteriksi” vasta 16-vuotiaana Dirk Schradella Saksassa –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Wist