Koulu

Julkaisija marraskuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Porthan-Broddell aloitti Hot Maililla

Lauantai 21.11.2015. Vihtiin satoi ensilumi. Eevamaria Porthan-Broddell kilpaili ensimmäistä kertaa Suomessa DWB-tammalla Hot Mail K (Hotline – Don Schufro). Kahdeksanvuotias Hot Mail K on ollut Porthan-Broddellin ratsastettavana…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo