Kenttä

Julkaisija marraskuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Menestys kelpaa, kuka maksaa?

SRL:n Urheilufoorumin alla on hyvä istua alas Suomen viime vuosien menestyneimpien ratsastajien, Elmo Jankarin ja Sanna Siltakorven, kanssa. Mistä on kenttäratsastuksen positiivinen julkisuuskuva tehty? Kaksikko starttaa kilpailuihinsa Saksan Warendorfista…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo