Artikkelit

Julkaisija marraskuu 19th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Valmennuksesta ja HUJO:sta

HUJO:n puheenjohtaja Kristian Nyman ei ymmärrä keskustelua siitä, voivatko maajoukkuevalmentajat tehdä SRL-pestinsä aikana omaa NC-uraa. Nyman kilpaili itse SM-mitalitasolla niin esteitä, kenttää kuin kouluakin 1960-/70-lukujen taitteesta lähtien.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo