Este

Julkaisija marraskuu 19th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Immonen muutti Turkuun

Esteratsastuksen moninkertainen SM-(kulta)mitalisti Pinja Immonen on siirtynyt Ruohojärven kartanolta Hausjärveltä pitämään omaa tallia Ruskolle. Immosen kausi FWB-tamma Zinessin (Kansas – Vaterpas) kanssa jäi syksystä hieman kesken hänen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist