Koulu

Julkaisija marraskuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Stegarsin tärkeä talvi

Kouluratsastaja Terhi Stegars on Suomen ykköstoivo Rio de Janeiron olympialaisia ajatellen. Perjantaina Stuttgartissa hallikauden ori Axiksen (Sixtus – Angard) kanssa aloittava Stegars on hieman huolissaan siitä, pääseekö…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo