Koulu

Julkaisija marraskuu 15th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Der Kleine Lord 67,20 – Gamin 66,23

Tanskassa kansallisella tasolla tänä viikonloppuna kilpailevat Kristina Böckmann ja Mikaela Lindh jäivät GP-ohjelmassa sijoitusten ulkopuolelle. Hevosten Der Kleine Lord ja Skovlunds Gamin tulokset 67,20 ja 66,23 ovat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Wist