Artikkelit

Julkaisija marraskuu 13th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kudelma nimeltä Orthilia

Tämä artikkeli on kudelma. Kudelman lopputulema on yllä näkyvä oldenburginhevostamma Atterupgaards Orthilia (Gribaldi – Donnerschlag). Hevosen ovat rakentaneet kolme huipputyyppiä: tanskalaiset Maria Falkner ja Cathrine Dufour sekä sen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist