Artikkelit

Julkaisija marraskuu 12th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Reilin lähetti hevosensa Hollantiin

Istun kahvilassa Hollannissa. “Se Chin Chin-hevonen, joka tuli Juulia Jyläksen kyydissä Suomesta, on hyvä pikku-GP-hevonen. Kyllä sellaiset kiinnostavat”, sanoo hollantilainen hevoskauppias. Raavin aivojani sisäpuolelta. Kunnes syttyy: Welfe…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist