Este

Julkaisija marraskuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ei mikään salainen ase – enää

“Tämähän ei sitten ole mikään salainen ase enää”, Emma Broända tuumii FWB-tammasta Secret Hope (Heartbeat – Concorde). Syynä oli kuusivuotiaan Secret Hopen Rijenissä 135-radalla tekemä tuplanolla. Broända viettää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova