Este

Julkaisija marraskuu 10th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mallat aloittaa työt Ranskassa

Esteratsastaja Maiju Mallatin uusi elämä Ranskassa alkaa näyttää yhä varmemmalta. Huomenna keskiviikkona Mallat palaa ratsuttajan tehtäviin – tosin alkuun puolipäiväisesti. Mallat, 37, lähti lokakuun lopulla Sveitsistä Optimum Horses…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo