Koulu

Julkaisija marraskuu 9th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hyypiä toi Avemmon Suomeen

Susanna Hyypiän pisimmälle koulutettu ratsu, ruuna Avemmo (Ferro – Flemmingh), saapui perjantaina Suomeen Hyypiän edellisestä kotipaikasta Englannista. Avemmo on kilpaillut Hyypiän ratsastamana hyvin tuloksin intermediaire II-tasolla. Hyypiän toiveena…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist