Artikkelit

Julkaisija marraskuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ainon maneeseissa ei home viihdy

Melkein yö. Viisi henkilöä marssii Järvenpäähän maan komeimman ratsastuskeskuksen rakennuttaneen Erkki Siltalan perässä kohti keskuksen suurempaa maneesia. Siltala on luvannut näyttää, miksi Ainon kilpailuissa tunnelma ei tule…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo