Koulu

Julkaisija marraskuu 6th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Soul 100, Emmalta moka: 66,44

Erkylässä Hausjärvellä valmentamassa oleva Emma Kanerva tuli Suomeen häthätää kilpailtuaan ensin Circhesterissä Englannissa ori Sini Soulilla (Rousseau – El Piero) PSG-ohjelman keskiviikkona. Kanerva on Sini Soulin kehitykseen todella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo