Este

Julkaisija marraskuu 6th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lord Lohengrin tulee Ypäjälle

Esteratsastaja Noora Forsténin HIHS:n aikaan ostama ori Lord Lohengrin (Lordanos – Diskus) hyppää kansallista 120-tasoa Ypäjällä tänä viikonloppuna. Lord Lohengrin on 14-vuotias. Se sijoittui HIHS:n GP:ssa viidenneksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo