Este

Julkaisija marraskuu 5th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Coventry jouduttiin lopettamaan

Satu Liukkosella kesällä ollut holsteinori Coventry (Connor – Contender) on jouduttu laittamaan pois. Vasta viisivuotiaalla oriilla oli niin pahat hermosto-oireet, ettei se pysynyt pystyssä. Liukkonen sai Coventryn…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Wist