Este

Julkaisija marraskuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kovacsit vaihtavat – ST Legar Henrillä

Unkarissa asuvat Kovacsin veljekset Kaarlo ja Henri ovat tehneet jälkimmäisen Belgiasta paluun jälkeen erilaisia hevoskokeiluja. Tulevassa Budapestin CSI**-kilpailussa, jos sinne paikka aukeaa, FWB-ruuna ST Legarilla hyppää Henri. Henri…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova