Este

Julkaisija marraskuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Fagerströmille uusia hevosia

Kanadaan HIHS:n jälkeen palannut esteratsastaja Nina Fagerström pakkaa taas pikkuhiljaa hevosautoaan. Matka Wellingtoniin, Floridaan on edessä kahden viikon kuluttua. Fagerström pakkaa sekä hyvällä että haikealla mielellä. Floridaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist