Koulu

Julkaisija marraskuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

von Wendt pomppasi 360 pykälää

Tuore kouluratsastuksen FEI-maailmanranking on suomalaisittain melko samannäköinen kuin edellinen. Ainoa meikäläinen, joka on todella petrannut sijoitustaan, on Anna von Wendt. von Wendt on hypännyt Denzelin kanssa sijalta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo