Este

Julkaisija marraskuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Rautanen talveksi Mäentaustalle

Esteratsastaja Susanna Rautanen on ottanut uuden askeleen urallaan. Aiempien, Tanskassa Viegaardissa viettämiensä talvisessioiden sijaan hän valitsee nyt suunnakseen Saksan. “Olen varmaan saanut irti Tanskasta sen, mitä pystyin.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist