Este

Julkaisija marraskuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Netta ja Hanna – kahta puolta aidan

Voittokone Tandan omistaja Netta Nurmi ja kauden tähtiratsastaja kotimaan esteillä, Hanna Tardiveau, seurasivat molemmat Riders Inn-finaalia sunnuntaina 1.11. katsomosta. Yksi Suomen eniten voittoja saalistaneista hevosista, Tanda (No…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo