Koulu

Julkaisija marraskuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Banderollin kera mestaruuteen

Kouluratsastuksen hallimestaruuksissa Ypäjällä oli paikalla vieraita Ruotsista asti. Tunnelma oli Omppu Saarisen mielestä aamulla lattea, mutta parani iltaa kohden. Kun päästiin senioreiden luokkaan, katsomossa heilui Anna von…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport