Artikkelit

Julkaisija marraskuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

HM.fi / Marraskuu 2015

Leipää ja sirkushuveja, tartu hetkeen! Paljon muuta ei nykyään tarvitse latinalaisesta runoudesta tietää. Jotkut kuitenkin tietävät – pakosta. Pakotettuna tekemänsä asiat unohtaa mielellään. Niinkuin sen, että vuonna…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist