Artikkelit

Julkaisija lokakuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Totilas – history revisited

Global dressage forum 2015. Hattu pois historian hienoimpien kouluratsujen edessä. Niistä ensimmäisenä: Totilas. De Paardenkrantin päätoimittaja Dirk Willem Rosie nostaa hartioitaan katsottuaan videokoosteen Totilaksen urasta. Mitä sanoa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • sti-aromaa

 • horsenhound

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Wist