Artikkelit

Julkaisija 14 lokakuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hallinto ja opetus vastakkain Ypäjällä

RJL:n Ypäjällä järjestämät Kyvyt esiin- finaali ja Laatuarvostelu sujuivat hyvin. Maneesien käytävillä käytiin kuitenkin keskustelua myös Hevosopiston tulevaisuudesta. Uusimmat säästötoimet pelottavat opetushenkilöstöä. Näin on, vaikka Hevosopiston toimitusjohtaja Petri…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros