Este

Julkaisija syyskuu 29th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

FEI: Guerdat EI syyllistynyt dopingiin

FEI:n oma tuomioistuin (FEI tribunal) on päättänyt vapauttaa olympiavoittaja Steve Guerdat’n (SUI) kaikista epäilyistä liittyen hänen hevostensa Nino des Buissonets’n ja Nasan verestä löydettyihin kodeiini- ja morfiinijäämiin. Guerdat’n…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist