Artikkelit

Julkaisija syyskuu 27th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tini Böckmann MC-kierrokselle

Kristiina “Tini” Böckmannin kehuttu ruuna Der Kleine Lord (Danone I – Donnerschwee) hankittiin varsana vuoden 2006  Klosterhof-Medingenin huutokaupasta. Tänä viikonloppuna Der Kleine Lord oli huutokauppakatalogin kannessa – menestyksen merkkinä.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist