Koulu

Julkaisija syyskuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Sini Soul – toimii!

No niin. Tulihan Emma Kanervankin kasvoille lopulta aurinkoa. Sunnuntai Donaueschingenissä päättyi suomalaisen osalta sijoitukseen ori Sini Soulilla (Rousseau – Del Piero) Nurnberger Burgpokalin kvaaliluokassa. Kanerva, 30, oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian