Este

Julkaisija syyskuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Maria Aminoff nyt Houtackersilla

Hollanti – Belgia – akseli vetää suomalaisia esteratsastajia puoleensa. Maria Aminoff on löytänyt paikkansa Yves Houtackersin tallilta. Houtackers, 41, kilpailee tällä hetkellä pääasiassa kahden tähden tasolla. Aminoff,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • HippoSport