Artikkelit

Julkaisija syyskuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hotline keskittyy urheiluun

Vähän hoikka poika tämä 12-vuotias Hotline (Hofrat – De Niro) vielä, mutta sen piaffia ja passagea oli mukava katsella Donaueschingenissä. Hotline sijoittui tänään toiseksi GP special-luokassa tuloksella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • HippoSport