Artikkelit

Julkaisija syyskuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hotline keskittyy urheiluun

Vähän hoikka poika tämä 12-vuotias Hotline (Hofrat – De Niro) vielä, mutta sen piaffia ja passagea oli mukava katsella Donaueschingenissä. Hotline sijoittui tänään toiseksi GP special-luokassa tuloksella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Wist

 • Team Sini Finland