Artikkelit

Julkaisija 1 syyskuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Derbykentän seireenit

Kaksikymmentä vuotta Satu Väihkönen, esteratsastuksemme superstara 1980-luvulta, onnistui elämään ilman hevosia. Viime syksynä vahatupot putosivat hänen korvistaan: Väihkönen palasi Takkulan ratsastuskeskukseen. 1990-luvun puolivälistä lähtien Väihkönen oli tehnyt…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros