Artikkelit

Julkaisija syyskuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Derbykentän seireenit

Kaksikymmentä vuotta Satu Väihkönen, esteratsastuksemme superstara 1980-luvulta, onnistui elämään ilman hevosia. Viime syksynä vahatupot putosivat hänen korvistaan: Väihkönen palasi Takkulan ratsastuskeskukseen. 1990-luvun puolivälistä lähtien Väihkönen oli tehnyt…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses