Este

Julkaisija 6 elokuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Nikanderin Carlos 160-tasolla

Lohjalaisen eläinlääkäri Hanna Nikanderin kasvatustyö virolaiseen Estonian Sporthorse-kantakirjaan on tuottanut kauniin tuloksen. Tuloksen nimi on ytimekkäästi Carlos (Verdi – Linaro). Kahdeksanvuotias Carlos on noussut tänä keväänä 160-luokkiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros