Este

Julkaisija 6 elokuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Cosima tulee takaisin!

Helena Wistin kanssa kauden ensimmäisen senioreiden GP-esteosakilpailun Ypäjällä voittanut tamma Cosima (Casado – Carvallo) toipuu suolistotulehduksesta kilpailukuntoon. 10-vuotias Cosima on ollut viimeiset kuusi viikkoa kortisonikuurilla. Noin viikko…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros