Este

Julkaisija kesäkuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Liukkoselle uusi projekti Falsterbohon

Viikko sitten Satu Liukkonen sai tallilleen Ruotsiin mielenkiintoisen uuden hevosen. Kyseessä on viisivuotias ori Coventry (Connor – Contender). Ori on tehnyt jalostusuran sekä Holsteinissa, jonka jalostusjärjestön omistuksessa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses