Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Diarado’s Love, osa 4: Kohti Falsterbota

Ennen ulkokauden alkua Satu Liukkonen mietti, pysyykö viisivuotias Diarado’s Love (Diarado – Cardento) nahoissaan. Vuodentakaisiin ulkokilpailuihin verrattuna ruuna on nyt lihaksistoltaan monta kertaa vahvempi. “Nyt se jaksaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses