Kenttä

Julkaisija huhtikuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Siltakorpi Denisellä voittoon, Jankarille hylsy maastosta

Sanna Siltakorpi tyylittteli yhden tähden voiton lainahevosellaan Wääksyn Denisellä Puolan Sopotissa tänään.  Siltakorpi oli koulun ja maaston jälkeen 52 lähtijän luokassa hyvin toisena. “Minulla ei ole Denisestä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa