Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Diarados Love, osa 3: Nyt baanaa!

Täältä tullaan, Falsterbo! Satu Liukkosen kilpailuttama viisivuotias Diarado s Love (Diarado – Cardento) nimittäin sai heti ensimmäisestä 120-tason ruohokenttäkilpailustaan tänään 26.4. Falsterbo-kvaalin = nollan. Kyseessä oli Diarado…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Stall Solbacka

 • Nnequestrian