Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Diarados Love, osa 3: Nyt baanaa!

Täältä tullaan, Falsterbo! Satu Liukkosen kilpailuttama viisivuotias Diarado s Love (Diarado – Cardento) nimittäin sai heti ensimmäisestä 120-tason ruohokenttäkilpailustaan tänään 26.4. Falsterbo-kvaalin = nollan. Kyseessä oli Diarado…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa